cosnobell

COSNOBELL

Продуктовата линия на COSNOBELL отговаря на най-високите стандарти в индустрията. COSNOBELL са базирани на научни открития с Нобелова награда. Продуктите съдържат изцяло натурални съставки без минерални масла и парабени. Продуктите са изцяло разработени и произведени в Германия.

COSNOBELL TELOPLATIN

 • Намалява белезите на стареене;
 • Видимо намалява дълбочината на бръчките и фините линии;
 • Контурът е видимо заздравен;
 • Има дълготраен ефект, увеличавайки циклите на делене на клетката;

COSNOBELL е Топ Марка Медицинска Козметика, предлагана вече и в България.

Точно така. От сега нататък ще можете да закупите Cosnobell от нас!

Cosnobell-Teloplatin-Cellular-Platin-Intensive-Serum-30-ml_b2

Всеки, който иска да постигне реален ANTI-AGE ефект, трябва да се прицели в мястото, където започва всичко – ядрото на клетката. Специалният комплекс от активни вещества в серията TELOPLATIN прави точно това – забавя стареенето на клетъчно ниво. Това е мястото, където научните иновации синергизират с природните процеси и създават уникална по рода си линия от продукти .

GLACIER WATER HARDANGERJØKUL

(вода от норвежкия ледник HARDANGERJØKUL)

Тази изключително чиста ледникова вода е на хиляди години. Представете си колко е чиста! Нито една молекула от индустриалното замърсяване дори не е докосвала водата от този глетчер в Норвегия. Минералното й съдържание е толкова чисто, че по американските FDA стандарти тази вода е означена за – свободна от натрий. Тази вода има силно успокоително действие веднага щом бъде нанесена върху кожата. Тя стимулира съпротивителните сили на кожата и засилва локалния й метаболизъм.

TELOPLATIN е линия против стареене, разполагаща с изследвания, които доказват, че формулата работи.

TELOPLATIN на COSNOBELL намалява видимите белези на стареене на клетъчно ниво. Ето и основните активни вещества в Teloplatin:

Теломер протект (TELOMER PROTECT)

Екип от учени доказаха, че постоянното скъсяване на краищата на хромозомите от постоянното делене на клетката определя защо една клетка старее. Това откритие им осигури Нобелова награда за медицина и физиология. TELOMERE PROTECT доказано увеличава циклите на делене на една клетка. Това е логичната и неопровержима причина TELOMERE PROTECT да действа подмладяващо там, където се прилага.

 • Значително намаляване на дълбочината на бръчката до 26,5% след едномесечна употреба.
 • След двумесечна употреба 80% от субектите потвърждават силен положителен резултат в тонуса и здравината на своята кожа.
 • При 69% от субектите екип от специалисти установи значително подобрение.

Платинена матрица (PLATINUM MATRIX-EM®)

Скъпоценният метал – платина, е обвит във високо ефективна структура от пептиди, които стимулират по естествен начин собственото производство на колаген в дермата. По този начин се увеличава водното съдържание на кожата и тя придобива онзи младежки, еластичен, здрав и сочен вид.

 • След 30-дневна употреба се установи 47% подобрение на еластичността на кожата.
 • Водното съдържание в кожата се увеличи с 33%
 • Фините линии и бръчки бяха намалили дълбочината си с 33%

Антарктицин (ANTARCTICINE®)

Гликопротеинът, открит в замръзнала Антарктика. Произходът му притежава невероятни свойства. Способността му да модифицира ледени кристали предпазва кожата от сухота и измръзване. Доказана е и неговата способност да промотира оздравителния процес. ANTARCTICINE® има колагено и еластино-образуващо действие.

 • След 15 дни бе установена 30% редукция на линиите и бръчките в дълбочина
 • След 7 дни употреба водното съдържание в кожата бе увеличено с цели 45%
 • Само за 15 дни еластинът в кожата бе увеличен с 31%
 • Беше установено общо подобрение на кожната структура с 68%

cosnobell-proff

cosnobell-home

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас