Vertical Vacuum

Vertical Vacuum Mpro ефективно намалява обема на мастните депа и броя на мастните клетки, като комбинира няколко технологии: електростимулация, акустични свойства (кавитация), лазер, топлина, посредством мултиполярна радиочестота, механичен масаж. Синергичното действие на тези технологии води до няколко отговора от тялото: ускоряване на локалния метаболизъм, таргетиране и деструктуриране на мастните клетки, стимулиране на лимфния ток и лимфния дренаж, стягане и заздравяване на тъканите, освобождаване, омекотяване и възвръщане  метаболизма на адипозните депа.

  • Безопасен и надежден, без никакъв дискомфорт и болка.

  • Подходящ за различни зони на тялото.

  • Високотехнологичен дизайн с управление изцяло от LCD екран.

  • Без „йо-йо ефект“ след приключване на курса от процедури.

  • Лесен и интуитивен интерфейс с меню на български.

  • Таргетиран изцяло към адипозните тъкани, без да уврежда кръвоносните съдове.

Радиочестота

Радиочестотата (RF) представлява насочена в дълбочина електромганитна вълна. Ендогенната топлина, която предизвиква радиочестотата, резултира в скъсяване на дермалните колагенови влакна и стимулира производството на нов колаген. Повишаването на температурата в кожата води до вливане на повече кръв и кислород, ускоряване на лифния ток.

технология 2

Силна акустична технология

мощна акустична глава

Синергизмът между радиочестота, силна звукова вълна, механичен ролер, и стъпково негаривно налягане of negative pressure, прави този апарат ултимативно средство не само за намаляване на мазнините, но и за стягане на излишната кожа.

Акустичната технология на апарата излъчва силна звукова вълна, насочена към адипозната тъкан. Кавитацията води до деструктуриране на мастната клетка в патологична мастна тъкан.

Масажна глава

Масажният накрайник включва в себе си няколко технологии. През масажните ролери се излъчва биполярна радиочестота, а контактът с кожата се подсилва от регулируем интензитет на вакуум. Комбинацията от тези технологии превъзхожда мануалните техники или по-скоро ги инкорпорира в едно. При мануалните антицелулитни техники се ползва вендуза, топлинна терапия и масаж. Тези 3 техники се извършват в последователен ред и отнемат повече време. Масажната глава на апарата ги извършва едновременно, като намалява времетраенето на процедурата.

Целулитът има няколко аспекта:

  1. сраствания на съединителна тъкан, които пречат на кръвта да навлезне в мастното депо и на лимфата да го дренира.

  2. Ниски нива на метаболизма в мастното депо водят до задълбочаване на проблема.

  3. При диети и тренировки мастните депа остават изолирани от останалата част на организма и не само, че не се повлияват, но имат силно изявен неестетичен вид и личат повече при общо отслабване и стягане било то при фитнес режим или диета. При общо отслабване те често отказват хората, тъй-като стават по-видими.

Механичната глава се справя със сратсванията и ги разкъсва, така кръвта и лимфата отново започват да се движат и метаболизмът се засилва, радиочестотата отново активира всички жизнени процеси и срастванията се резорбират от метаболизма, образуват се нови влакна и депата изчезват.

Масажна глава

905 nm мек лазер

лазерна глава

LASER – насочена фотонна енергия. 905nm е специфична дължина на вълната, излъчвана от диоден лазер, която промотира ликвидността на флудите в клетките и увеличава еластичността на тъканите, подобрява кръвния ток и дренирането на токсините чрез лимфния ток. Дължината 905 нанометра има и изявено декомпозиращо действие върху пиггментациите.

Интерфейс

Технолгия