Мезотерапия, Мезотерапия за лице, Мезотерапия за тяло

Мезотерапия

С мезотерапия Вие можете да подхраните, хидратирате и подмладите кожата си. Бързо и лесно. Тя се отличава с висок процент положителни резултати, поради което е една от най-широко разпространените козметични процедури, извършвани в България. Целта на мезотерапия е да се доставят полезни активни вещества директно в дермата. Ние Ви предлагаме различни продукти, с които можете сами да извършвате процедурата, както професионално, така и в домашни условия.

  • Революционен метод в естетичната дерматология.
  • Изцяло възстановява и ревитализира кожата.
  • Видим ефект още след първата процедура.
  • Най-добрата алтернатива на лазерното подмладяване.
  • Подходяща за всички типове кожа.

Ето и Нашите Продукти. Гарантирано Най-Доброто Качество!

Точно така. Ние Ви предлагаме продукти за мезотерапия, които имат сертификати за качество и са медицински изпитани!

Derma-Roller

dermastamp

dermapen

serums

masks

Медицински консумативи

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас