4001b

Медицинска апаратура

Разнообразната медицинска апаратура, която предлагаме, е преминала през тежките изпитания на FDA (FOOD AND DRUG ADMINISTRATION) и има всички издадени сертификати, което доказва не само, че тя е безопасна за употреба, но и че  наистина РАБОТИ!

  • Псориазис, Акне;
  • Витилиго, Онихомикоза;
  • Различни по своята етимология дерматози;
  • Гинекологична диагностика;
  • Монитори за болнични легла;

Предлагаме различна Медицинска Апаратура, използвана в много медицински и козметични центрове у нас.

Точно така. Специално за Вас подбрахме Медицинска Апаратура от най-ново поколение, която гарантира успех!

Kernel

Медицинска апаратура Kernelmed

KERNELMED е технологичен гигант в сферата на медицинската апаратура и се специализира главно в областта на дерматологията, като произвежда апаратура за третиране на витилиго, псориазис, акне, онихомикози и др. Медицинска апаратура KERNELMED предлага и решения за мониториране на болния, както и гинекологична апаратура. Фототерапията на KERNELMED използва за консуматив медицински крушки Philips.

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас