revivre cocktails

Revivre Серуми за мезотерапия

Серумите за мезотерапия на Revivre Италия са с висока концентрация на активни вещества. Tе са на водна основа и могат да се ползват за микроиглена мезотерапия, електропорация, галванични и ултразвукови терапии, електростимулации и др. Aмпулите на Ревивре са по 4 мл и всяка стига за около 2 процедури лице или 1 лице-шия-деколте.

  • Хиалуронов комплекс;
  • Мезовитамини с пантенол;
  • Колагенов комплекс;
  • Еластинов комплекс;
  • Олигоелементи;

Ето ги и Серумите за лице и тяло на Revivre.

Точно така. Серумите са подходящи както за Лице, така и за  Тяло!

vitaminen kompleks

Мезовитамини

Действие: Антиоксидантен витаминен комплекс с регенериращо действие. Витамин С и Супероксид дисмутаза са ефективни активни вещества с изявено действие срещу свободните радикали и оксидативният стрес. Про витамин В5 подпомага клетъчното обновяване, като поддържа еластичността на кожата. Допълнително подсилена формула с Бетаин, Алое вера, Млечна киселина, екстракт от праскова и др. Формулата е изключително подходяща за микроиглена мезотерапия за чувствителни кожи, тъй-като съдържа в себе си и висока концентрация Пантенол, който има съществено значение за успокояване след терапии с дермаролер.

Цена: 7,90лв / 4мл

Collative

Колагенов комплекс

Действие:  Високоинтензивен коктейл за дехидратирана и чувствителна кожа. Възвръща отслабените функции на кожата, като преустановява процеса на дехидратация и тонизира в дълбочина. Предпазва от възпаления и купероза  чувствителните кожи. Съдържа висока концентрация на колаген в разтворима и лесно усвояема форма, Хидролизирани глюкозамингликани, Алое вера и др.

Цена: 7,90лв / 4мл

elastinov kompleks

Еластинов комплекс

Синергичен коктейл от активни вещества, които спомагат изграждането на нова тъкан. Участват като градивен елемент в съединитлно-тъканните връзки. Коктелите на Revivre са на водна основа и могат да се използват за микориглена терапия, йонофореза, безиглена мезотерапия, ултразвук и др.

Цена: 7,90лв / 4мл

oligo kompleks

Олигоелементи

Действие: Синергия от активни съставки, особено подходяща при мазна кожа или кожа, предразположена към стрии и белези. Възстановява баланса на микроелементи и нормализира себумната секреция. Съдържа хидролизирани глюкозамингликани, Хидролизиран еластин, Разтворим колаген и соли на цинк, магнезии, кобалт и др.

Цена: 7,90лв / 4мл

hialuronov kompleks

Хиалуронов комплекс

Действие: висококачествен коктейл от активни вещества със силно хидратиращо действие. Съдържа специална формула на хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло, Бетаин и Алое вера. Коктейлът има изявено хидратиращо кожата действие и подобрява еластичността и гъвкавостта по естествен път. Не предизвиква алергични реакции и зачервяване.

Цена: 7,90лв /4мл

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас