Добре дошли в Медикс Про

Нашата компания е естествено продължение на наследството от две фамилии: лекарска и инженерна. Основателят на компанията – Петър Иванов е потомък на лекарската фамилия Попсавови. Изявен представител е д-р Петър Попсавов с един от първите частни рентгени, специализирал във Франция и Италия. От друга страна са машинните и компютърни специалисти – Иванови. Изявен представител е Людмил Иванов, проектирал първото и единствено „Виенско“ колело в България.

Петър Иванов взема най-доброто от двата свята. След икономическото си образование завършва медицинско образование и основава Медикс Про.

В екипа на компанията работят специалисти, които ще Ви изненадат приятно с професионално отношение и експедитивност.

Медикс Про ООД

Създадох Медикс Про като своеобразен оазис в пустинята от некомпетентност и непочтена търговия. Вярвам, че нашите партньори оценяват усилията на екипа да осигурим на всеки достъпни и качествени стоки и услуги, светкавично сервизно и следгаранционно обслужване.

Петър Иванов
(основател на компанията)

Всички наши продукти са изпробвани от нас в реални условия. Ние не сме само търговци. Ние работим с тази апаратура и продукти и с удоволствие ще предоставим опита си на нашите партньори. Продуктите, които предлагаме, разполагат с редица сертификати за качество, както и клинични изследвания, доказващи безопасността и действието им.

Ние се гордеем

Качествени продукти 100%
Конкурентни цени 100%
Професионализъм 100%
Удовлетворени клиенти 99%

Това сме ние

Петър Иванов
Петър ИвановОсновател

Петър Иванов е основател на компанията. След икономическото си образование, той завършва и медицинско образование. Успешно управлява верига козметични салони в разстояние на 10 години, след което основава своята компания Медикс про.
“Бил съм и от двете страни на барикадата, все още работя и консултирам крайни клиенти, в същото време съм и президент на компанията, така че познавам бизнеса от всичките му страни и вярвам, че клиентите на MEDICS Pro получават най-доброто. Може да звучи нескромно, но е съвсем искрено” – казва Петър.

Мария Иванова
Мария ИвановаТрейнинг - консултант

Рехабилитатор с дългогодишен опит. Специализира козметология в САЩ в престижния Catherine Hinds институт за естетика. Притежава редица сертификати. Разработва апарат за Шумел, носещ нейното име: Mary-Lift

Силвия Миланова
Силвия МилановаВъншен консултант и трейнинг от 2013

Професионален козметик от 1984 година. Въпреки богатия опит, Силвия не е загубила професионалния си устрем към модерните технологии. През 2003 тя става трейнинг мениджър в Sotis. От 2005-2013 работи като обучаващ за Selvert и Шумел. За наша радост успяхме да я привлечем през 2013. Силвия работи успешно зони лице и тяло и е свикнала да събира по своите семинари над 100 участника.

Александра Захариева
Александра ЗахариеваАсистент продажби

Алекс е най-новото ни попълнение. За нея можем да кажем: позитивен и изключително ерудиран човек, въпреки възрастта си.
Алекс завършва класическата гимназия. Предстои й да се дипломира като психолог в СУ Климент Охридски. От малка се увлича по изкуствата.
„Изкуството е красота и красотата – изкуство“ – казва тя.

Нашите клиенти