cosnobell-home

Медицинска козметика за домашна употреба COSNOBELL

Названието на марката ни дава първи индикации за спецификата на тази козметика. Cosnobell – Cos-(от козметика) и nobell- (от Нобелова награда). Това важно отличие е получено в резултат на факта, че в състава на продуктите се съдържат теломери, които доказано забавят процеса на стареене. Cosnobell обогатява своите продукти със съставки, които защитават клетките на кожата и влияят директно на клетъчното ядро. По този начин тази марка създава новаторски високотехнологични постижения с най-доброто, което може да вземе от природата. Продуктите на Cosnobell са високо ефективни, с доказани научно-изследователски резултати. Друга особеност на марката е липсата на парабени във всичките си продуктови линии. Cosnobell – това е хай-тек козметика за всеки тип кожа!

Медицински Продукти за Вашата Кожа от Cosnobell.

Точно така. Ние сме вносители на една от топ марките Медицинска козметика!

Cellular Platin Day Cream

Cellullar Platin дневен крем

Високо концентриран дневен крем на базата на откритията срещу стареене на клетката, разработен на базата на научните открития на Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider и Jack W. Szostak, за които те получиха Нобелова награда през 2009. TELOMERE PROTECT е in-vitro тестван и доказано забавя стареенето на клетъчно ниво. Мощен коктейл от пептиди и ценният метал – платина стимулират собственото колагенообразуване. Високото съдържание на витамин С има депигментиращо действие. Продуктът е дерматологично тестван и резултатите показват намаляване на фините линии и бръчки, както и значително освежаване и изравняване на тена.

Разфасовка: 50 мл

Цена: 288 лв.

Cellular Platin Night Cream

Cellullar Platin нощен крем

Високо-ефективен ревитализиращ крем, богат на ANTI-AGE активни коктейли от вещества. TELOMERE PROTECT е in-vitro тестван и доказано забавя стареенето на клетъчно ниво. TELOMERE PROTECT е разработен на базата на научните открития на Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider и Jack W. Szostak, за които те получиха Нобелова награда през 2009. Мощен коктейл от пептиди и скъпоценният метал – платина стимулират собственото колагенообразуване. TELOMERE PROTECT увеличава програмираните цикли на делене на клетката и така забавя стареенето. Добавено е масло от Шеа, което е изключителна съставка за един нощен силно-подхранващ крем. Продуктът е дерматологично тестван и може да се използва и през деня, когато кожата е изключително суха и лющеща се.

Разфасовка: 50 мл

Цена: 308 лв.

Cellular Platin Eye Cream

Cellullar Platin околоочен крем

Високо-ефективен крем за околочния контур. Има мощно анти-бръчки действие, успокоява кожата и се справя с торбичките под очите. Високото съдържание на сквален, добит от маслина, подпомага бързото му абсорбиране в дълбочина. Този околочен крем отново възвръща еластичността на кожата в зона – околоочен контур.

Разфасовка: 15 мл

Цена: 191 лв.

Интензивна стягаща маска

Интензивна стягаща маска

Луксозна ANTI-AGE маска с моментален ревитализиращ и стягащ ефект. TELOMERE PROTECT, високо-ефективни пептиди и ценна платина имат за цел да подобрят значително водното съдържание и текстура на кожата и го правят успешно. Маската има видимо действие още след първото нанасяне върху кожата.

Разфасовка: 50 мл

Цена: 191 лв.

Почистващ лосион

Почистващ лосион

Богат на активни съставки, но нежен към кожата на базата на тоалетно мляко. Премахва грим и нечистотии без да нарушава естествената фосфолипидна мантия на кожата. Съдържанието на протеини от копринени буби регулира водното съдържание в кожата. Толкова е нежен, че може да се използва и за околоочен контур.

Разфасовка: 140 мл

Цена: 105 лв.

Активен тоник

Активен тоник

Тонизиращ кожата лосион. Високото съдържание на хиалуронова киселина подпомага хидратацията. Успокояващият и противовъзпалителен ефект се дължат на екстракт от женско биле. Този продукт е съпътстващ професионалните терапии на COSNOBELL с професионалните серуми на водна основа.

Разфасовка: 140 мл

Цена: 105 лв.

Интензивно почистваща пяна

Интензивно-почистваща пяна

Луксозна пяна с нежно, но мощно почистващо кожата действие. Въпреки, че е почистващ продукт, пяната има подхранващо и овлажняващо действие.

Разфасовка: 125 мл

Цена: 95 лв.

Интензивен клетъчен серум

Интензивен клетъчен серум

Интензивен ANTI-AGE серум в комбинация с активните TELOMERE PROTECT® и PLATINIUM MATRIX-EM® . Високо-ефективният комплекс повлиява живота на клетките, разработен по научните изследвания на Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider и Jack W. Szostak, за които те получиха на 5 Октомври 2009 Нобелова награда за медицина и физиология. Освен клетъчната насоченост, серумът има и овлажняващо действие, подобрява еластичността на кожата. Видим ефект ще постигнете още след първото приложение.

Разфасовка: 30 мл

Цена: 189 лв.

Тониращ хидратиращ дневен крем

Хидратиращ дневен крем (с цвят и SPF 15)

Дневен крем с мощно хидратиращо действие, хиалуронова киселина и TELOMERE PROTECT. Фината перлена текстура се разтваря при нанасяне върху кожата и оставя лек невидим слой. Цветният агент придобива натурален цвят без да седи изкуствено върху кожата. Просто изравнява тена. Има антиоксидантно и ANTI-AGE действие.

Разфасовка: 50 мл

Цена: 115 лв.

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас