Серуми за мезотерапия

Серуми за мезотерапия

Тук ще откриете Серуми за мезотерапия на две известни марки медицинска козметика – Cosnobell и Revivre. Продуктите им представляват емулсии, обогатени с активни съставки, чиито молекули имат уникалната способност да проникват в дълбоките слоеве на кожата. Действието им е целенасочено, като за целта се използват биотехнологични комплекси във високи концентрации:
  • Хиалуронов комплекс;
  • Колагенов комплекс;
  • Витаминен комплекс;
  • Олиго комплекс и др.;

Ревитализация & Регенерация на Кожата, Благодарение на Серуми за Мезотерапия от MedicsPro.

Точно така! Нашите Серуми за мезотерапия имат уникална формула, създадена специално за Вашата Кожа!

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас