Серуми за мезотерапия

Серуми за мезотерапия

Тук ще откриете Серуми за мезотерапия на две известни марки медицинска козметика – Cosnobell и Revivre. Продуктите им представляват емулсии, обогатени с активни съставки, чиито молекули имат уникалната способност да проникват в дълбоките слоеве на кожата. Действието им е целенасочено, като за целта се използват биотехнологични комплекси във високи концентрации:

  • Хиалуронов комплекс;
  • Колагенов комплекс;
  • Витаминен комплекс;
  • Олиго комплекс и др.;

Ревитализация & Регенерация на Кожата, Благодарение на Серуми за

Мезотерапия от MedicsPro.

Точно така! Нашите Серуми за мезотерапия имат уникална формула, създадена специално за Вашата Кожа!

Cosnobell Серуми за мезотерапия

Revivre Серуми за Мезотерапия

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас