cosnobell-proff

Професионална медицинска козметика COSNOBELL

Cosnobell са разработили революционна линия продукти, предназначени да забавят процеса на стареене и видимо да подмладят кожата. Два месеца след направен In-Vivo тест, 80% от пациентите са били убедени, че кожата им е по-здрава и устойчива, а 69% от пациентите са потвърди видимо подобрение на кожата и изглаждащ ефект. Активните съставки на професионалната медицинска козметика Cosnobell помагат за:

  • Удължаване живота на клетките;
  • Възвръщане еластичността на кожата;
  • Видимото намаляване на бръчките;

Професионални Продукти за Вашата Кожа от Cosnobell.

Точно така. Ние сме вносители на една от топ марките Медицинска козметика!

Cellular Platin Day Cream

Cellullar Platin дневен крем

Високо концентриран дневен крем на базата на откритията срещу стареене на клетката, разработен на базата на научните открития на Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider и Jack W. Szostak, за които те получиха Нобелова награда през 2009. TELOMERE PROTECT е in-vitro тестван и доказано забавя стареенето на клетъчно ниво. Мощен коктейл от пептиди и ценният метал – платина стимулират собственото колагенообразуване. Високото съдържание на витамин С има депигментиращо действие. Продуктът е дерматологично тестван и резултатите показват намаляване на фините линии и бръчки, както и значително освежаване и изравняване на тена.

Разфасовка: 250 мл

Попитайте за цена

Cellular Platin Night Cream

Cellullar Platin нощен крем

Високо-ефективен ревитализиращ крем, богат на ANTI-AGE активни коктейли от вещества. TELOMERE PROTECT е in-vitro тестван и доказано забавя стареенето на клетъчно ниво. TELOMERE PROTECT е разработен на базата на научните открития на Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider и Jack W. Szostak, за които те получиха Нобелова награда през 2009. Мощен коктейл от пептиди и скъпоценният метал – платина стимулират собственото колагенообразуване. TELOMERE PROTECT увеличава програмираните цикли на делене на клетката и така забавя стареенето. Добавено е масло от Шеа, което е изключителна съставка за един нощен силно-подхранващ крем. Продуктът е дерматологично тестван и може да се използва и през деня, когато кожата е изключително суха и лющеща се.

Разфасовка: 250 мл

Попитайте за цена

Cellular Platin Eye Cream

Cellullar Platin околоочен крем

Високо-ефективен крем за околочния контур. Има мощно анти-бръчки действие, успокоява кожата и се справя с торбичките под очите. Високото съдържание на сквален, добит от маслина, подпомага бързото му абсорбиране в дълбочина. Този околочен крем отново възвръща еластичността на кожата в зона – околоочен контур.

Разфасовка: 50 мл

Попитайте за цена

Интензивна стягаща маска

Интензивна стягаща маска

Луксозна ANTI-AGE маска с моментален ревитализиращ и стягащ ефект. TELOMERE PROTECT, високо-ефективни пептиди и ценна платина имат за цел да подобрят значително водното съдържание и текстура на кожата и го правят успешно. Маската има видимо действие още след първото нанасяне върху кожата.

Разфасовка: 250 мл

Попитайте за цена

Почистващ лосион

Почистващ лосион

Богат на активни съставки, но нежен към кожата на базата на тоалетно мляко. Премахва грим и нечистотии без да нарушава естествената фосфолипидна мантия на кожата. Съдържанието на протеини от копринени буби регулира водното съдържание в кожата. Толкова е нежен, че може да се използва и за околоочен контур.

Разфасовка: 500 мл

Попитайте за цена

Активен тоник

Активен тоник

Тонизиращ кожата лосион. Високото съдържание на хиалуронова киселина подпомага хидратацията. Успокояващият и противовъзпалителен ефект се дължат на екстракт от женско биле. Този продукт е съпътстващ професионалните терапии на COSNOBELL с професионалните серуми на водна основа.

Разфасовка: 500 мл

Попитайте за цена

Интензивно почистваща пяна

Интензивно-почистваща пяна

Луксозна пяна с нежно, но мощно почистващо кожата действие. Въпреки, че е почистващ продукт, пяната има подхранващо и овлажняващо действие.

Разфасовка: 500 мл

Попитайте за цена

Интензивен клетъчен серум

Интензивен клетъчен серум

Интензивен ANTI-AGE серум в комбинация с активните TELOMERE PROTECT® и PLATINIUM MATRIX-EM® . Високо-ефективният комплекс повлиява живота на клетките, разработен по научните изследвания на Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider и Jack W. Szostak, за които те получиха на 5 Октомври 2009 Нобелова награда за медицина и физиология. Освен клетъчната насоченост, серумът има и овлажняващо действие, подобрява еластичността на кожата. Видим ефект ще постигнете още след първото приложение.

Разфасовка: 100 мл

Попитайте за цена

kolagenov list maska

Колагенови маски 10 бр

Колагенови листа от COSNOBELL Германия

Размери 33Х24 см

Лист от чист колаген. Нуждаете се от активатор Solvent Teloplatin.

Слагате листа колаген сух върху лицето и с переста четка нанасяте Solvent Teloplatin (активатор)

Разфасовка: 10 листа в пакет

За професионална употреба.

Попитайте за цена

teloplatin solvent

Разтворител Телоплатин

Разтворител TELOPLATIN COSNOBELL

Основни съставки:

Telomere protect®, PLATINUM MATRIX-EM ®, Antarcticine®, вода от Hardangerjøkul, Силициев окис и др.

Разфасовка: 500 ml

За професионална употреба към колагеновите листа маски на COSNOBELL

Попитайте за цена

Ензимен пилинг

Ензимен пилинг

Ензимен пилинг COSNOBELL

Основни съставки:

Ензими (добити при ферментация), пантенол, сквален, фермент, алантоин, аскорбил палмитат и др.

Разфасовка: 250 ml

За професионална употреба

Попитайте за цена

Четка за пилинг Cosnobell

Четка за маска/пилинг

Четка за професионална употреба COSNOBELL

Тази переста четка е от естествен косъм. HAND MADE IN GERMANY. Средна твърдост на косъма, което я прави универсална за нанасяне на разтвори и маски с различна консистенция.

Само за професионална употреба.

Попитайте за цена

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас