Свържете се с нас

Каквито и въпроси да възникнат – Ние сме насреща. Не се колебайте и за миг, а ни пишете. Меидкс Про поддържа следната сентенция: „Няма глупави въпроси, има само глупави отговори“.

Използвайте контактната форма или пишете на една от двете пощи.

За общи въпроси: officemedicspro@gmail.com

За консултация: consultmedicspro@gmail.com

Опишете: възраст, проблем, зона, предразположеност и прекарани заболявания, диагнози и всичко, което би ни помогнало да направим коректна консултация от разстояние. Ако изпращате снимки, постарайте се да са на фокус. Можете да оставите и телефон за контакт.

 

Създадох Медикс Про като своеобразен оазис в пустинята от некомпетентност и непочтена търговия. Вярвам, че нашите партньори оценяват усилията на екипа да осигурим на всеки достъпни и качествени стоки и услуги, светкавично сервизно и след гаранционно обслужване.
Петър Иванов (основател на компанията)

Всички наши продукти са изпробвани от нас в реални условия. Ние не сме само търговци. Ние работим с тази апаратура и продукти и с удоволствие ще предоставим опита си на нашите партньори. Продуктите, които предлагаме, разполагат с редица сертификати за качество, както и клинични изследвания, доказващи безопасността и действието им.