Дермаролери

Дермаролeрите са медицински продукти с издадени сертификати за качество, които са предназначени изцяло да преобразят кожата Ви, стимулирайки естественото производство на колаген и еластин във всички нейни слоеве.

Прилагайки ги, Вие ще забавите процеса на стареене и ще се сдобиете с една изцяло нова кожа.

Те са безопасни и лесни за използване. С тях се постигат  изглаждане на бръчки, стесняване на разширени пори, подмладяване и хидратиране на кожата.

Ефектът от процедурата с тях може да се сравни с ефектите постигани при:

  • Мезотерапия;
  • Лазерно подмладяване;
  • Фотоподмладяване;
  • Микродермабразио;
  • Други;

Дермаролeри – Алтернатива на редица Процедури.

IMG_1396

BDRollers Series

Основни характеристики:

600 Микроигли от медицинска стомана с 24К златно покритие. Дължина на иглите 0,5 мм., 1мм., 1.5мм. или 2 мм. Сертифициран – медицинско изделие в Италия. Стерилизиран с газ и гама лъчи. Удобна опаковка за многократна употреба в тубус. След дезинфекция слагате предпазителя и прибирате в тубуса.

Препоръчително е да закупите и: Дезинфектант, тампони, ампули, дишащ фон дьо тен.

За БЕЗПЛАТНА консултация с медицински специалист показания-противопоказания и подходящи продукти: пишете на consultmedicspro@gmail.com или  се обадете на тел. 088 662 0663

Опишете: години, зона, проблем, ако има дерматологични заболявания, склонности, диагнози, снимки (може и от телефон – на фокус).

Ще Ви отговорим компетентно до 48 часа, без почивните дни и официалните празници.

Попитайте за цена

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас