Дермаролери за домашна употреба

Предлагаме Ви дермаролeри за домашна употреба, които са безопасни и лесни за използване. С тях се постигат абсолютно същите резултати както в козметичните салони – изглаждане на бръчки, стесняване на разширени пори, подмладяване и хидратиране на кожата. Ефектът от процедурата с тях може да се сравни с ефектите постигани при:
  • Мезотерапия;
  • Лазерно подмладяване;
  • Фотоподмладяване;
  • Микродермабразио;
  • Други;

Дермаролeри за домашна Употреба – Алтернатива на редица Процедури.

Точно така. Купувайки нашите Дермаролeри, Вие купувате мини козметичен салон!

IMG_1396

BDRollers HOME Series

Дермаролeри за домашна употреба

Основни характеристики:

192 Микроигли от медицинска стомана с 24К златно покритие. Дължина на иглите 0,3 мм. Сертифициран – медицинско изделие в Италия. Стерилизиран с газ и гама лъчи. Удобна опаковка за многократна употреба в тубус . След дезинфекция слагате предпазителя и прибирате в тубуса.

Препоръчително е да закупите и: Дезинфектант, тампони, ампули, дишащ фон дьо тен.

За БЕЗПЛАТНА консултация с медицински специалист показания-противопоказания и подходящи продукти: пишете на consultmedicspro@gmail.com

Опишете: години, зона, проблем, ако има дерматологични заболявания, склонности, диагнози, снимки (може и от телефон – на фокус).

Ще Ви отговорим компетентно до 48 часа, без почивните дни и официалните празници.

Попитайте за цена
Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас