Дермаписалка – Dermapen

Професионалната Дермаписалкa (Dermapen) разполага с игли, които проникват перпендикулярно в кожата. Автоматичната виброфункция подобрява ефективността на лечението благодарение на по-бързото усвояване на продуктите (серуми, коктейли, ампули). Иглите на апарата са за еднократна употреба, като по този начин се създава допълнителна безопасност за пациента, а възможността за регулиране на дължината им предотвратява усещането за болка и повреждане на епидермиса. Други преимущества на автоматичната Дермаписалкa :

  • Лесен за употреба;
  • Кратко време за лечение;
  • Безболезнена процедура;
  • Приложим на различни зони;

Дермапен Dr. Pen A1

Изключително бърза за обработване на лице и тяло.

Опции на главите: 1/6/12/32 микроигли на главата.

Обучение от медицински специалист след заявка.

Регулация на пенетрация: 0,3 мм – 3 мм

Метален корпус.

Регулация на оборотите до 7800 об./с

Захранване с дълъг и удобен кабел.

Попитай за цена

Глави за дермапен

Стерилни глави за дермаписалкa с опции:

  • 12 – микроигли;
  • 36 – микроигли;
  • Нано – микроигли.

Цена и пакетни оферти >>> 

Запитване

Свържете се с нас

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР

За да станете наш търговски представител, Вие трябва да се запознаете детайлно с нашите продукти. Ние ще Ви помогнем в няколко аспекта. Ще Ви предоставим всички необходими материали, по които да се подготвите. След това ще Ви проведем обучение. Дори и да не работите с нашата апаратура, а само да я предлагате като наш търговски представител, е необходимо да проведем обучение в някой от нашите сертифицирани центрове.

Medics Pro периодично провежда семинари, свързани с последните тенденции в дерматологията и козметологията. Семинарите се провеждат от представители и специални гости на различни теми. Ние каним партньори и гости от чужбина.

Свържете се с нас

За още подобни продукти от MedicsPro, посетете „Мезотерапия„.